Privacyregeling

Leuke links...

 Alle werken op deze website © Jan Alex Leys tenzij anders vermeld

Uw website hier vermelden? Dat kan, stuur een reactie via de rubriek Vraagje ...

De Nestor 2016 komt uit de mal...

Reinhilde Van Grieken

Ik leerde Reinhilde kennen tijdens een avondcursus Muse (het programma waarmee ik deze webstie maak en onderhoud). Al snel ontdekte ik dat Reinhilde een enorm creatieve geest heeft, iets wat me ertoe bracht om ook buiten de cursus ons contact te behouden.

Ik mocht haar fotograferen tijdens het ganse productieproces van de trofee van de Nestor,  welke wordt uitgereikt bij de jaarlijkse Nestor- viering hier in Herentals.

Ze vroeg me om een time- lapse te maken ter gelegenheid van de tentoonstelling "Keramiek en porselein in de kerk" welke gehouden wordt tot en met zondag 30/10/2016. in de kerk van Heindonk (Willebroek) de kerk is open zaterdag en zondag van 14 tot 18 u.

Reinhilde scoort internationaal met haar werken in keramiek en porselein, enkele voorbeelden kan je zien op haar website.

Bekijk hier vooral de voorgestelde video...

Herman Desmet

Herman is de drijvende kracht achter www.brusselsfromabove.be, hierdoor leerde ik Herman kennen als een gemotiveerd en zeer bekwaam panoramafotograaf. Zijn "core-business" kan je echter vinden in zijn werk als vastgoedfotograaf, een bezoekje aan zijn website www.hermandesmet.be is zeker de moeite waard!

Easy-m

Moest ik de persoonlijke service van Easy-m niet ondervonden hebben, ik zat nog altijd te wachten op een reactie van de software op mijn Windows- pc.

Easy-m is niet alleen veruit de grootste Apple- verdeler in België, maar ook qua service zijn ze niet te kloppen!

Met 27 vestigingen vindt je ergens wel een Easy-m winkel in je buurt...

Last Post Association

Ter gelegenheid van een reportage over WOI ben ik lid geworden van de Last Post Association. Uit de samenwerking met deze zeer gedreven mensen is ook de beeldreeks "Ode aan de Ode" ontstaan.

Op 9 juli 2015 wordt voor de 30.000e keer de "Last Post" geblazen...

DTL

Voluit "Decanale Technische Leergangen" maar ik vermoed dat er weinigen zijn die deze term nog gebruiken. De DTL is uitgegroeid tot een Centrum voor volwassenenonderwijs, een centrum voor gans de regio.  De opleidingen bieden zowel voor de hobbyist als voor de professional een platform voor de persoonlijke verrijking.

Naar boven